Over Respondre

Contact
Tarieven
Algemene Voorwaarden
Disclaimer en Privacy

laatste update:
donderdag 31 januari 2013

eXTReMe Tracker

 

 

 

Respondre is opgericht in 2005, een online juridisch adviesbureau gespecialiseerd in het Arbeidsrecht en Sociale Zekerheidsrecht.

Doelstelling:
Het snel en voordelig verlenen van juridische hulp, antwoord op uw vragen en het geven van een deskundig advies voor uw persoonlijke situatie.

Waarom?
Arbeidsrecht en Sociale Zekerheidsrecht regelen uw inkomen. Het inkomen is juist datgene waar de meeste mensen afhankelijk van zijn om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.
Door de vele regels en wetten, en vele wijzigingen in het recht, is het vaak onduidelijk wat in geval van een (dreigend) conflict uw rechten en plichten op dat moment zijn.

Respondre is een online juridisch adviesbureau. Aanvragen van advies, hulp bij juridische brieven en bezwaarschriften vindt zoveel mogelijk via e-mail plaats.
Respondre kan u snel en zonder drempels juridische hulp verlenen, tegen vaste lage tarieven.

Benieuwd waarom dit juridisch adviesbureau ‘Respondre’ heet? Lees hier verder!

Wie?
Mw. mr. M.H. de Ruiter, afgestudeerd in 1997 aan de Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg (tegenwoordig UvT) bij de faculteit der Rechtsgeleerdheid, vakgroep Nederlands Recht, departement Sociaal Recht en Sociale Politiek met als specialisatie Arbeidsrecht en Sociale Zekerheidsrecht.